top of page

Home  Kandidaten

Annie Muizelaar.JPG

Nummer: 4 - Annie Muizelaar-Eilkes

Woonplaats: Vollenhove

 

Vertel iets over jezelf:

Opgegroeid in Muntendam (in Groningen) en na wat omzwervingen woon ik alweer 25 jaar, met veel plezier, in Vollenhove. Daar getrouwd en moeder geworden van 3 kinderen. Mijn werkbare leven ben ik op mijn 18e als beroepsmilitair begonnen, verder heb ik een boekhandel gerund en ben ik filiaalmanager geweest van een kringloopwinkel. Tussendoor heb ik Bedrijfskunde MER gestudeerd en nu werk ik als beschermingsbewindvoerder.

Hoe bij de CPB terecht gekomen?

Ik ben altijd al wel geïnteresseerd geweest in politiek, maar ik kon nooit een landelijke partij vinden die bij mij past. De CPB vond mij! Het is een onafhankelijke en nuchtere partij. Lokaal, waardoor de belangen van de inwoners van Steenwijkerland beter behartigd kunnen worden.

Waarvoor wil je je de komende jaren inzetten?

Zoals menigeen weet ben ik fel tegenstander van zon op land. Daar zal ik me voor blijven inzetten, vooral omdat er andere, betere opties voor energietransitie zijn. Verder vind ik het belangrijk dat er snel passende en betaalbare woningen voor de inwoners moeten komen. En ook moeten wij ervoor zorgen dat, ook in de kleinere kernen, de leefbaarheid gewaarborgd moet blijven. Dat betekent voor mij een veilige, goed onderhouden woon- en leefomgeving waarin ook voldoende aandacht en plaats is voor werk en vrije tijdsbesteding.

bottom of page