top of page

Home  Kandidaten

Janneke Knobbe.jpg

Nummer: 23 - Janneke Knobbe-Naberman

Woonplaats: Sint Jansklooster

 

Ik ben Janneke Knobbbe. Getrouwd. En drie kinderen.  Ik woon mijn hele leven al in Sint Jansklooster. Waar ik met plezier woon. Een mooie omgeving waar je prachtig kunt wandelen, fietsen, skeeleren en met mooi weer de boot kunt pakken.

Ik werk bij Grondbalans Noordoost BV in Steenwijk. Specialist in grondstromen.  Als vrijwilliger ben voorzitter van de activiteitencommissie van onze sportvereniging VHK.  En bestuurslid van de CPB.

De vraag waar ik mij de komende jaren voor in wil zetten op politiek vlak. Dan is dat zeker met stip de woningbouw voor de starter in ons dorp. Er is veel jeugd in ons dorp. Ze willen graag in ons dorp blijven wonen. Daar moet je als politiek een belangrijke rol in spelen. Om in alle kernen de leefbaarheid op peil te houden. En daar aandacht aan geven. Zorgen dat wat er is ook blijft.  Denk aan de scholen, winkels , bibliotheken, dorpshuizen. Blijf daar in investeren.  Zorg dat je eigen inwoners met plezier in hun dorp of stad (blijven) wonen. Verder  vind ik dat ons dorp wat achterloopt aan onderhoud van de wegen. Ook de trottoir zijn een gevaar. En de groen voorzieningen worden slecht onderhouden. Je kunt zien dat er weinig aandacht aan besteed wordt.

bottom of page