top of page

Home  Kandidaten

Melvin Stam.jpg

Nummer: 20 - Melvin Stam

Woonplaats:     Vollenhove

 

Vertel iets over jezelf

Mijn naam is Melvin Stam, 26 jaar oud en opgegroeid op het platteland tussen Vollenhove en Sint Jansklooster. Ik ben werkzaam in Zwartsluis als inkoper bij een groothandel in tapijt & vinyl. In mijn vrije tijd ben ik actief binnen de organisatie van een corsowagen en sinds oktober 2021 ben ik toegetreden tot het bestuur van de CPB.

 

Waar wil jij je de komende jaren voor gaan inzetten?

Waar ik mij met name voor wil inzetten, is de woningbouw voor (jonge) starters in de kleinere kernen van onze gemeente. Zelf heb ik ervaren dat het soms onmogelijk is om in deze tijd als starter een woning te krijgen in je eigen (dorps)kern.  De jeugd heeft de toekomst en met name voor de kleinere kernen is het belangrijk dat er voldoende woningen zijn om de jeugd te huisvesten in de eigen kern, om zo het behouden van de identiteit van een dorp of stad te waarborgen.  Hierdoor blijven ook tradities zoals de oudejaarshuisjes, brommernacht en bloemencorso’s behouden.

Dus wil ik mij, samen met de CPB, inzetten voor een versnelde aanpak om op korte termijn meer betaalbare woningen te bouwen.

bottom of page