top of page
Zoeken

CPB kijkt naar de toekomst

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2018


Zo vlak voor de verkiezingen nog even een bericht van de CPB. In de afgelopen weken bent u overspoeld door allerlei onderwerpen, interviews en filmpjes. Iedereen heeft het beste met u voor. Goede zorg, goede woningen, goede leefbaarheid, goede wegen, straten, trottoirs, bruggen, werk voor iedereen, verdeling van toeristen, participatie enz.


Voor de CPB betekent dit: doorgaan met het beleid dat in de afgelopen 4 jaar gestart is. Voor de inwoners van Steenwijkerland betekent dit beleid dat vertrouwd is. De financiën zijn in orde en er liggen plannen te wachten om uitgevoerd te gaan worden. De gemeentelijke lasten zijn, in tegenstelling tot veel gemeenten, niet verhoogd. Kortom vertrouwen in de toekomst.


De CPB wil aan de slag met een nieuwe manier van besturen. Niet de gemeente bepaalt alles, maar juist de inwoners van Steenwijkerland wordt gevraagd hoe zij vinden dat hun leefomgeving eruit moet zien. Samen met de inwoners kan de gemeente dan die plannen uitvoeren. Met een positieve blik wil de CPB de komende 4 jaar verder.

‘Samen kunnen we meer ‘ met alle inwoners van onze fantastische gemeente Steenwijkerland! Maak op woensdag 21 maart allemaal gebruik van uw stemrecht!


Stem lijst 4 CPB, want: Samen kunnen we meer!

Wanneer u problemen hebt om naar het stembureau te gaan neem dan contact op met Jacqueline Willemsen 06-14641282.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page