top of page
Zoeken

Fijne Kerstdagen en een goed 2018


Namens fractie, steunfractie en bestuur, mag ik u allemaal fijne Kerstdagen en een goed 2018 toewensen!


2018 een belangrijk jaar voor de CPB, verkiezingen! Op 21 MAART mag iedereen zijn of haar stem weer uitbrengen. Ik hoop dat iedereen van dit recht gebruik maakt. Ook spreek ik de wens uit dat het voor de CPB succesvolle verkiezingen zullen worden. Sinds de vorige verkiezingen zijn wij vertegenwoordigd in de coalitie. Samen met de andere coalitiepartijen hebben we gezorgd voor een stabiel klimaat in Steenwijkerland.


Niet alles is gerealiseerd of afgerond en daarom gaan we voor een nieuwe periode in een coalitie. Samen voor de burgers van Steenwijkerland. Veel onderwerpen staan erop de agenda. De maanden in aanloop naar de verkiezingen zijn drukke maanden voor fractie en steunfractie. Naast het gewone raadswerk, zijn er verkiezingsbijeenkomsten en debatten, een boeiende periode. De titel van ons verkiezingsprogramma is ‘ SAMEN KUNNEN WE MEER!’


Een duidelijke titel die geen uitleg nodig heeft. De CPB, een lokale partij, laagdrempelig, middenin de Steenwijkerlandse samenleving met oog voor iedere burger.


Met een vriendelijke groet, Jacqueline Willemsen, fractievoorzitter.

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page