top of page
Zoeken

Ronnie Lassche nieuwe fractievoorzitter CPB Steenwijkerland

Bijgewerkt op: 12 okt. 2021


Met ingang van 1-1-2020 is Ronnie Lassche de nieuwe fractievoorzitter van de CPB Steenwijkerland. Hij neemt hiermee de taken over van Jacqueline Willemsen die vanaf de verkiezingen in 2014 fractievoorzitter was.


Jacqueline is vanaf de 2001 actief binnen de gemeenteraad en is momenteel bezig met haar 5e raadsperiode, zij is tevens nestor van de raad. Jacqueline heeft te kennen gegeven dat dit haar laatste periode is en dat ze bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 geen verkiesbare plaats meer ambieert. Daarom ziet Jacqueline dit als een goed moment om het stokje over te dragen.


Sinds 2014 maakt Ronnie deel uit van de CPB-fractie, hij is lijsttrekker geweest en heeft voldoende bestuurlijke ervaring om de taak van fractievoorzitter over te nemen. Hij is voordat hij deel uit maakte van de gemeenteraad actief geweest in een aantal besturen zoals het plaatselijke bloemencorso, de sportvereniging, de kerk en plaatselijk belang.


We wensen als bestuur en fractie Ronnie veel succes met deze nieuwe taak. Ronnie is bereikbaar via ronnie.lassche@steenwijkerland.nl.

Comments


bottom of page